Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cah Babi (Gehaktballetjes met bouillon) recept
Cah Babi (Gehaktballetjes met bouillon) recept

Cah Babi (Gehaktballetjes met bouillon)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak stevige soepballetjes van het gehakt met de kruiden, zonder de uien.
Voeg er eventueel een losgeklopt ei aan toe als het mengsel niet pakt. Breng in een pan 2 deciliter water aan de kook, draai het vuur laag en laat hierin de balletjes in ca. 15 20 minuten heel zacht stoven.
Bak de uien in wat olie en laat de uitgelekte balletjes meebakken. Maak het gerecht af door er een scheutje ketjap aan toe te voegen en een deel van de bouillon van de gehaktballetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cah babi (gehaktballetjes met bouillon) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven