Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon gratin recept
Champignon gratin recept

Champignon gratin


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Olijfolie en blue band boter in anti aanbak koekenpan doen. De champignons toevoegen en lekker langzaam bruin bakken (vocht eruit). Doe er af en toe een beetje boter bij. Voeg daarna naar smaak zout, peper en oregano erbij. Doe daarna het gesneden uitje erbij en bak 5 minuten mee. Doe vervolgens de knoflook erbij en bak deze 1 minuut mee. De rode wijn, citroensap en mangochutney toevoegen en dit 2.5 minuten meebakken/ stoven. Doe daarna de crème fraiche erbij en laat alles tenslotte lekker pruttelen en inkoken voor 5 tot 10 minuten. (10) in ovenvast schaaltje (diameter 15cm /hoogte 7cm) (11) kaas erover strooien / opdoen (12) onder de grill in ca 3- 5 minuten bruin korstje

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon gratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven