Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgette gevuld met lamsgehakt recept
Courgette gevuld met lamsgehakt recept

Courgette gevuld met lamsgehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Rooster ondertussen twee handjes pijnboompitten in de oven.
Snijd de courgettes door in de lengte en hol de twee helften uit.
Meng het lamsgehakt met de Indiase wokkruiden en de helft van de geroosterde pijnboompitten.

Vul de courgettes met het gehaktmengsel.
Meng daarna een bakje volle kwark met bieslook, peper en zout.
Zet dit koel tot het moment van serveren.
Plaats de gevulde courgettes in de voorverwarmde oven (ca. 20 minuten).
Bak ondertussen de spekblokjes en voeg hier het vruchtvlees van de courgettes en de rest van de pijnboompitjes aan toe.
Serveer de gevulde courgettes met rijst en het courgette-spekjesmengsel en het kwark-bieslookmengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit courgette gevuld met lamsgehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Courgette gevuld met lamsgehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • In een toko.
    Jaccor gaf dit recept op 6 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Waar haal ik Indiase wokkruiden?
    H. van der Woude gaf dit recept op 6 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven