Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappelen recept
Gevulde aardappelen recept

Gevulde aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon onder stromend water en kook ze in 10 minuten gaar. Giet ze af en laat ze iets afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd het kapje van de aardappelen af en hol ze met een lepel uit. Maak het aardappelkruim fijn en roer er de melk, kaas en peterselie door. Vul de aardappelen met het aardappelkruimmengsel. Zet de aardappelen 20 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde aardappelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het was heerlijk.
    Madelief1999 gaf dit recept op 3 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven