Gevulde flensjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Garde
  • Hapjespan
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de kipblokjes met zout en peper.
    Verhit 2 eetlepels olie in de hapjespan en bak de kip in 10 minuten bruin en gaar.
    Kook ondertussen de beetgaar en giet af.
    Meng de met een mespuntje zout in een kom, doe daar de eieren bij en voeg al roerend met een garde de melk er beetje bij beetje bij.
  2. Roer het geheel tot een mooi glad beslag.
    Verhit olie in een koekenpan en bak in ca. 6 minuten een dun flensje.
  3. Keer halverwege om en bak vervolgens nog zo'n 7 flensjes of zo veel men wilt.
    Houd de flensjes warm onder aluminiumfolie of een groot bord.
    Voeg en toe aan de kipblokjes en verwarm het geheel nog zo'n 2 minuten.
    Breng op smaak met peper en zout.
    Bestrijk de flensjes met de créme fraîche en verdeel de kip, er over.
    Vouw dubbel en serveer gelijk.
25
25
25

Variaties op Gevulde flensjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde flensjes
VariatieAantalGang
Gevulde flensjes2Nagerechten
Gevulde flensjes met espressosaus1Wraps
Gevulde flensjes met zalm1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • halfvolle melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • halfvolle melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
447 kcal
22%1788 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
63 g.
24%252 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde flensjes