Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kangkung Sedip recept
Kangkung Sedip recept

Kangkung Sedip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eigenlijk moet dit recept gemaakt worden met Kankun (Waterspinazie), maar met andijvie smaakt het ook bijzonder goed. Snijd de andijvie zo fijn mogelijk. Fruit in wat olie de noflook, trassi en de ui, totdat de ui bruin kleurt. Doe er dan het gehakt bij en bak het geheel bruin. Als laatste de trassi, sambal en tomatenpuree. Roer door en bak het even door. Neem wat rauwe andijvie en schep daar een lepel van de saus over. Een lekker bijgerecht bij witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kangkung sedip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven