Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookaardappels recept
Knoflookaardappels recept

Knoflookaardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappels schoon, kook ze 10 minuten in een grote pan water. Giet de aardappels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Leg de aardappels op een snijplank. Snijd ze als ze genoeg zijn afgekoeld in dikke parten, maar schil ze niet. Verhit de olie en boter samen met het knoflook in een pannetje. Laat het knoflook zachtjes bakken tot het begint te bruinen en haal de pan van het vuur. Roer kruiden, peper en zout door het mengsel in het pannetje. Bestrijk de aardappelparten met het kruiden-botermengsel. Rooster de aardappels 10 minuten onder een hete grill en bestrijk ze royaal met het overgebleven botermengsel. Doe de knoflookaardappels op een voorverwarmde schaal en serveer ze als bijgerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit knoflookaardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven