Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwee mangkok (kokoskoekjes) recept
Kwee mangkok (kokoskoekjes) recept

Kwee mangkok (kokoskoekjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de kokos fijn en deel het doormidden.
Meng alle ingrediŽnten behalve de kleurstof en 140 gram van de kokos goed door elkaar.
Verdeel het mengsel over twee schalen.
Doe in 1 schaal de kleurstof en meng het geheel goed door.
Verwarm een stomer 10 minuten voor.
Neem een mokkakopje, spoel deze af, droog deze en vul het kopje voor de helft met beslag. Vul de rest van de kopjes.
Het geheel moet 45 minuten stomen.
De koek moet openspringen als een bloem.
Laat het geheel goed afkoelen.
Verwijder de koekjes uit de kopjes.
Stoom de rest van de kokos met een snufje zout 15 minuten en strooi dit over de koekjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwee mangkok (kokoskoekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kwee mangkok (kokoskoekjes) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik krijg de kwee mangkok niet gaar. Gaat niet als een bloem open.
    Agaath gaf dit recept op 29 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven