Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mediterrane aardappeltjes recept
Mediterrane aardappeltjes recept

Mediterrane aardappeltjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze ca. 20 minuten met het deksel op de pan. Laat ze schrikken onder koud water en trek de schil eraf. Was de kruiden en schud ze droog. Houd 1 takje rozemarijn apart voor de garnering en hak de rest grof. Pel het teentje knoflook. Laat de tomaten uitlekken en snijd ze fijn. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan, neem ze uit de pan. Roer de mascarpone met het water glad. Spatel de tomaten en pijnboompitten er doorheen. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Bak de aardappels in de olie goudbruin. Bak de knoflook en de kruiden kort mee. Breng op smaak met zout en peper, bestrooi de aardappels met grof zeezout en garneer met de rozemarijn. Geef de mascarponecrème erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mediterrane aardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven