Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse aardappelen recept
Mexicaanse aardappelen recept

Mexicaanse aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en was ze in koud water. Breng water aan de kook en kook de aardappelen gaar. Giet ze af, stamp ze fijn maar niet volledig, tot puree. Doe de gestampte aardappelen in een schaal en roer de kaas, zout, peper, nootmuskaat en de stukjes peper erdoor Voeg het ei en het merendeel van de gehakte koriander toe. Meng het tot een deeg. Laat het deeg op een snijplank een beetje afkoelen. Doop uw handen in de bloem en verdeel het deeg in gelijke stukken. Draai balletjes en druk deze plat. Verhit olie in een grote koekenpan. Bak de aardappelkoekjes, zo nodig in gedeelten, 2 3 minuten op een middelhoog vuur. Keer ze om en bak ook de andere kant bruin. Leg ze op een schaal en strooi er de overige koriander over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mexicaanse aardappelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Er komt geen saus aan te pas.
    Aimplay gaf dit recept op 21 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven