Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Palak panir (Spinazie met roomkaas) recept
Palak panir (Spinazie met roomkaas) recept

Palak panir (Spinazie met roomkaas)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snij deze in grove stukken.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snij deze in stukken.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de pepers en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de gemberwotel en rasp deze fijn.
Blancheer de spinazie in ruim kokend water 3 minuten en druk het vocht eruit.
Rooster het korianderzaad in een droge koekenpan en stamp het in een vijzel fijn.
Pureer de uien, gember en knoflook.
Bak de panir in de hete olie of ghee goudbruin en laat hem op keukenpapier uitlekken.
Bak in het achtergebleven vet het uimengsel met de koriander in 4 minuten goudbruin en bak de kurkuma even mee.
Roer er de spinazie, tomaat, panir, yoghurt, pepers en zout door en laat nog 5 minuten stoven. Schep af en toe om.
Bestrooi het gerecht met garam masala.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit palak panir (spinazie met roomkaas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven