Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Puree recept
Puree recept

Puree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding. Kook de aardappels gaar in water, giet ze af en laat de aardappels in de pan. Giet nu zoveel melk bij zodat de aardappels half in de melk staan. Kook nu op een matig vuurtje verder. Doe er een klontje boter bij en maak de aardappels met een stamper fijn. (geen mixer o.i.d. gebruiken). Net zoveel boter toevoegen als gewenst is en op smaak brengen met zout en nootmuskaat. Van het vuur halen en eventueel een eierdooier doormengen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit puree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven