Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reibekuchen recept
Reibekuchen recept

Reibekuchen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de grote aardappels en rasp deze in dunne sliertjes. Schil de ui en snipper deze in kleine blokjes. Voeg de aardappelsliertjes en het gesnipperde uitje bij elkaar en voeg hieraan, het ei toe. Meng dit goed door elkaar, totdat er een stevig mengsel ontstaat. Voeg nu peper, zout en wat bloem toe, totdat er een stevig "papje" ontstaat. Verwarm ondertussen de olie in een grote pan. Om te zien of de olie warm genoeg is, kun je een klein druppeltje van het mengsel in de olie laten vallen, op het moment dat deze lekker pruttelt, is de olie warm genoeg. Schep nu met een grote lepel wat beslag in de olie en laat ze goudbruin bakken aan beide zijden.

Serveersuggesties

Lekker met appelmoes!

Allergenen Informatie

Voor dit reibekuchen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven