Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met geitenkaas en hazelnoot recept
Salade met geitenkaas en hazelnoot recept

Salade met geitenkaas en hazelnoot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rucola wassen en uit laten lekken. De hazelnootolie, olijfolie en de azijn mengen tot een dressing. De rol geitenkaas in een paar dikke plakken snijden en deze door de bloem halen. Overtollige bloem eraf kloppen. Vervolgens door de eiwit halen en de paneermeel. Herhaal dit alles nog een keer. In een warme pan met olie de geitenkaas om en om bakken (goudbruin). Betrooien met een heel klein beetje zout. De rucola nu aanmaken met de dressing en de hazelnoten erover strooien. Leg de geitenkaas erop en je salade is klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met geitenkaas en hazelnoot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven