Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté Gurih (stevig gekruinde varkenssaté) recept
Saté Gurih (stevig gekruinde varkenssaté) recept

Saté Gurih (stevig gekruinde varkenssaté)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en rap deze fijn.
Pers de citroen uit.
Pof de kemirienoten in een tang boven een vuurtje tot deze licht bruin van kleur zijn.
Wrijf de knoflook, kemirienoten, suiker, ketjap en trassi in een vijzel tot een mooie gladde kruidenpasta.
Vlees in niet te kleine dobbelsteentjes snijden en zouten.
Dit geheel bij het vlees voegen en goed mengen.
Asamwater, citroensap en santen toevoegen met het water.
Minimaal 24 uur laten intrekken.
Rijg er stokjes van.
Bak het geheel boven een kolenvuurtje licht bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saté gurih (stevig gekruinde varkenssaté) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven