Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonen met katenspek recept
Sperziebonen met katenspek recept

Sperziebonen met katenspek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: (Halve dag van tevoren). Ui snipperen. Spek in dunne reepjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Ui en spek in ca. 4 minuten zachtjes bakken tot ui lichtbruin is. Crème fraïche erdoor roeren. Mengsel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Sperziebonen schoonmaken en wassen. Bereiding: In pan met weinig water en zout sperziebonen in ca. 15 minuten beetgaar koken. Intussen in pan spekmengsel opnieuw zachtjes verwarmen. Sperziebonen afgieten en door spekmengsel scheppen. Ca. 2 minuten meewarmen. Sperziebonen uit pan in schaal scheppen. Serveren bij varkenshaas met paddestoelensaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sperziebonen met katenspek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven