Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonen tomaat salade recept
Sperziebonen tomaat salade recept

Sperziebonen tomaat salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sperziebonen in ongeveer 20 minuten bijna gaar koken, af laten koelen en in stukjes snijden. Tomaten ontvellen en in stukjes snijden. Ui in stukjes hakken en dan alles door elkaar mengen met de zilveruitjes erbij. Maak een dressing van de uitgeperste knoflook, olie en tomatenpuree en giet dat over de salade. Zet het ongeveer een half uur afgedekt weg in de ijskast. Voor het serveren alles nog een keer omscheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sperziebonen tomaat salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven