Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperzieboontjes met citroen recept
Sperzieboontjes met citroen recept

Sperzieboontjes met citroen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boen de schil van de citroen schoon en snijd dunne repen van de schil. Maak de sperzieboontjes schoon en breek ze. Kook de boontjes in water met zout in 10 minuten beetgaar en laat ze uitlekken. Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de sperzieboontjes 5 minuten met de knoflook en citroenschilrepen. Voeg de laatste minuut de sojasaus toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sperzieboontjes met citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven