Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise currysalade recept
Thaise currysalade recept

Thaise currysalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Halveer de komkommer en schraap de zaadjes eruit met een lepeltje.
Snij de komkommer in piepkleine blokjes.
Meng de komkommer met een beetje zout en laat het in een zeef 20 min uitlekken.
Verhit de olie en fruit hierin de currypasta 1 min.
Roer de kokosmelk erdoor, breng het aan de kook en laat het in ca. 10 min inkoken tot een sausje.
Laat het sausje afkoelen en breng het op smaak met zout en limoensap.
Druk het vocht uit de komkommerblokjes en dep ze droog met keukenpapier.
Meng de blokjes met de fruits de mer door het sausje.
Laat het in de koelkast circa 1 uur marineren.
Bestrooi het vlak voor het serveren met de basilicum.
Serveer het met de kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise currysalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven