Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venkel in honingtijm saus recept
Venkel in honingtijm saus recept

Venkel in honingtijm saus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de venkel, maak het schoon en snijd deze in blokjes. De venkel 2 minuten bakken in olijfolie. Voeg 4 eetlepels fond, de honing en de tijm toe en laat het afgedekt in circa 15 minuten gaar stoven. Rooster, in een droge koekenpan het amandelschaafsel lichtbruin. Breng de rest van de fond met 5 deciliter water aan de kook. Schenk het bij de venkel in de pan. Snijd de kip in reepjes. Breng de soep op smaak met zout en peper en garneer met de kip en het amandelschaafsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit venkel in honingtijm saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven