Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelreepjes met amandelen recept
Wortelreepjes met amandelen recept

Wortelreepjes met amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de suiker met de azijn. Verhit de olijfolie en bak hierin de knoflook en groene peper op hoog vuur ca. 3 minuten. Voeg de worteltjes met wat zout toe en laat op laag vuur in 5 minuten gaar stoven. Roer de uitgelekte rozijnen samen met het azijn-suikermengsel door de worteltjes. Roer de munt erdoor en bestrooi de schotel vor het serveren met de amandelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wortelreepjes met amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven