Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse fruitsalade recept
Zomerse fruitsalade recept

Zomerse fruitsalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het fruit (hoeveelheid aan te passen naar smaak en aantal personen) in stukjes. Meng drie theelepels honing met een scheutje balsamico en een knijpje limoensap. Giet deze dressing over het fruit en meng het doorelkaar. Snijd de munt in kleine stukjes en strooi dat over het fruit.

Serveersuggesties

Je kan eigenlijk elk soort fruit pakken voor dit recept, maar met name de aardbeien en de appel passen het best bij de dressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomerse fruitsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven