Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Olijvenbrood recept
Olijvenbrood recept

Olijvenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid het brood zoals op de verpakking staat en laat het 10 minuten rijzen.

Meng alle ingrediŽnten erdoor en meng deze er goed doorheen. Als je een broodmachine gebruikt laat het dan niet te lang meekneden anders worden de ingrediŽnten te fijn.

Vorm van het deeg een brood (zie verpakking) en laat het ca. 10 minuten langer rijzen dan op de verpakking staat. Bak het brood in ca. 25 minuten bruin. Controleer goed of het brood gaar is anders is de binnenkant klef.
Goed af laten koelen en dan pas snijden.

Het kan zijn dat het brood te groot is voor ťťn bakblik, verdeel het dan in twee blikken of halveer het recept.

Serveersuggesties

Lekker met knoflookboter, (tomaten)tapenade, salami, pesto of kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit olijvenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven