Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vatruskat recept
Vatruskat recept

Vatruskat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix alle bovenstaande ingredienten met elkaar en kneed het tot een mooi en soepel deeg. Kook de rijst gaar. Strooi wat bloem op je werkblad. Maak dan kleine ovale pannekoekjes van het deeg. Ongeveer tien cm lang. Doe een lepel rijst in het midden van het deeglapje en vouw deze nu dicht. Ga zo door tot je deeg op is. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in een oven op 250 graden C. in ca 15 minuten gaar. Ze zijn klaar als ze een beetje bruin worden. Succes! Dit smaakt trouwens heerlijk met mijn eiboter.

Allergenen Informatie

Voor dit vatruskat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vatruskat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb deze als een soort koekjes gehad in Finland op traditionele wijze. Het is zeer zeker een aanrader! Ga ze zelf ook proberen te maken vandaag.
    Bart gaf dit recept op 2 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven