Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hamrolletjes met zuurkool en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 225 C. Aardappels in vieren snijden en in 11 minuten gaarkoken. Korstjes van kaas snijden en kaas grof raspen. In kleine pan met dikke bodem boter smelten. Bloem toevoegen en 1 minuut zachtjes bakken. Melk toevoegen en tot gladde saus roeren. Kaas in saus laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Zuurkool over plakken ham verdelen en ham oprollen. Aardappels afgieten en in ovenschaal scheppen. Helft van saus erover schenken. Hamrolletjes erop leggen en rest van saus erover schenken. In oven schotel in 15 minuten door en door heet laten worden en licht laten kleuren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hamrolletjes met zuurkool en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven