Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta oventaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet de vorm in met een beetje boter (makkelijk is een leeg boterpakje dan met het papier invetten)
Laat 6 plakjes bladerdeeg ontdooien rek ze wat uit en bedek de bodem en zijranden zorg dat je genoeg overhoud voor de bovenkant.
Scheid het ei en klop het eiwit stijf.
Spatel de geraspte kaas voorzichtig door het eiwit
Doe eerst een laag pasta op de bodem,
een laagje gesneden ham, dan weer pasta.
Bewaar een beetje kaas voor de topping. Giet nu het kaas eimengsel eroverheen vervolgens de achtergehouden kaas.
Doe alles plm 15 a 20 minuten in een voorverwarmde oven van 150graden.

Serveersuggesties

Zet de oven 5 minuten voor tijd uit laat de ovendeur dicht zo kan alles gratis nagaren. Doe er een frisse komkommersalade bij en eventueel wat geroosterd oud brood in stukjes gesneden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta oventaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven