Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zuurkoolschotel met banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een aardappelpuree zoals u gewend bent. Bak het gehakt rul. Vet de ovenschaal in en bedek de bodem met een centimeter aardappelpuree. Bedek deze met het rul gebakken gehakt van 0,5 cm minimaal. Doe hier de zuurkool over (minimaal 0,5 cm) en bedek deze laag met schijfjes banaan. Top dit vervolgens met de rest van de aardappelpuree van ongeveer een cm. Bestrooi het met het paneermeel een doe er kleine stukjes boter op of een beedje olijfolie. Plaats de schaal in de oven voor 20 minuten op 220 graden graden celsius. Eventueel nog wat na grillen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel met banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven