Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advocaat recept
Advocaat recept

Advocaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vanillestokje in de lengte doorsnijden en met het water doen in een glazen litermaat. Afgedekt op vol vermogen in de magnetron ca. 3.5 min. verwarmen, aan de kook laten komen, zeven en af laten koelen. In ovenschaal (2 liter) de eidooiers met de suiker met een mixer schuimig kloppen tot een licht gele massa. Geleidelijk er het afgekoelde water en de brandwijnen door kloppen en de massa onafgedekt op vol vermogen in ca. 5.5 min. verwarmen tot deze gebonden is. Iedere 30 sec. met de mixer door kloppen om schiften te voorkomen. Laten afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advocaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven