Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vitamine Booster recept
Vitamine Booster recept

Vitamine Booster


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aarbeien, maak ze schoon en laat ze even uitlekken als dat nodig is. Pureer de aardbeien. Maak ook de kiwi's schoon (schil eraf) en even afspoelen. Meng de suiker en het sinaasappelsap door de aardbeienpuree. Schep het in 4 mooie glazen en voeg vervolgens de yoghurt langzaaam toe. Let op: niet roeren!!! Schep als laatste voorzichtig de kiwimoes erop en laat alles in de koelkast door en door koud worden.

Allergenen Informatie

Voor dit vitamine booster recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven