Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bramen cocktail recept
Bramen cocktail recept

Bramen cocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de vruchten en doe ze met aanhangend vocht in een pannetje waar al een bodempje water in zit. Breng dit aan de kook en laat op een klein vuurtje zachtjes tot moes koken. Laat het daarna onder af en toe roeren afkoelen. Voeg de brandewijn toe. Zeef de inhoud van de pan in een kom en giet de gezeefde vruchten door een koffiefilterzakje in een schone steelpan. Roer naar smaak grenadine en poedersuiker door het vruchtenmengsel en zet het tot gebruik in de koelkast. Serveren: Schep in 4 glazen een laagje van het vruchtenmengsel en vul het glas verder aan met de mousserende witte wijn. Zet in elk glas een roerstaafje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bramen cocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven