Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grapefruit smoothie recept
Grapefruit smoothie recept

Grapefruit smoothie


Ingrediënten


Bereidingswijze


De grapefruits schillen met een scherp mesje zodat enkel de partjes overblijven, zonder het wit. Vervolgens de huid van de partjes insnijden en het vruchtvlees er uithalen. Het sap dat daarbij vrijkomt, opvangen. De Philadelphia naturel light en het grapefruit sap mengen met een handmixer. De suiker samen met de gefileerde partjes en het opgevangen sap in de kom doen en opnieuw krachtig roeren zodat de partjes uit elkaar vallen maar niet gepureerd worden. 4 longdrinkglazen vullen met de smoothie en opdienen. Afwerken met wat stukjes grapefruit en muntblaadjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit grapefruit smoothie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven