

Abrikozen gehaktballetjes met abrikozen dipsaus
Ingrediënten
- 3/4 kop (à 225 mililiter) gedroogde abrikozen, in dobbelsteentjes
- 2 eetlepels cognac
- 500 mager rundergehakt
- 1 middelgrote ui, zeer fijn gehakt
- 1 snee wit brood, zonder korst en geweekt in 60 mililiter water
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- snufje gemalen nootmuskaat
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 1 ei
- olijfolie
- VOOR DE ABRIKOZEN DIPSAUS:
- 0,5 kop gedroogde abrikozen (225 mililiter) in dobbelsteentjes
- 225 mililiter water
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels balsamicoazijn
- 1 theelepel teriyaki saus
- 1 theelepel vers gembersap
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Vietnamese gehaktballetjes met Spaanse-pepersaus4 porties
2 uur
jolandaknorretje - Salami torentjes met abrikozen6 porties
30 minuten
bettyvandijk - Abrikozen-kaashapjes4 porties
1 uur en 20 minuten
lucyvader
Allergenen Informatie
Voor dit abrikozen gehaktballetjes met abrikozen dipsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen