Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arubaanse bananencakejes recept
Arubaanse bananencakejes recept

Arubaanse bananencakejes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Zeef het bakmeel, meng het met de boter, suiker en wat zout en klop tot een schuimige massa. Klop de eieren er een voor een door. De rijpe bananen met de melk fijnprakken met een lepel de banaan door het bakmeel scheppen en dan door het botermengsel. Vul hiermee 2/3 van de papieren vormpjes. in het midden van de oven de cakejes gaar bakken in ca. 22.5 min.

Allergenen Informatie

Voor dit arubaanse bananencakejes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Arubaanse bananencakejes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Heb vandaag deze cakejes gemaakt en ze zijn heerlijk. Alleen staat er een foutje in het recept! Niet: "Zeef het bakmeel, meng het MET etc..." maar de boter, suiker en zout moeten APART gemengd worden.... Lees reactie
    Kitty gaf dit recept op 1 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven