Bak Pao

Ingrediënten

+ -
print

Deeg:

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. In een kom het klaarmaken en laten rijzen.
  2. Intussen de snipperen.
  3. Koekenpan met verhitten en hierin het gehakt of kipfilet in 2 minuten bruin bakken.
  4. De knoflook uitpersen en met de , en 2 minuten mee fruiten.
  5. De theelepels , , en door het mengsel roeren.
  6. De vulling laten afkoelen.
  7. Het enigzins platdrukken en in 6 a 8 stukken verdelen.
  8. Van elk stuk een bolletje draaien.
  9. Met een deegrol elk bolletje tot een platte cirkel van 12-14 cm.
  10. uitrollen, met een vochtige hand het bevochtigen en in het midden van de cirkel 1 eetlepel vulling scheppen.
  11. De randen naar binnen vouwen en met vast plakken.
  12. De bolletjes met plasticfolie afdekken en nog minstens 10 minuten laten rijzen.
  13. In een pan met zeef plus deksel 1 a 2 broodjes boven kokend a 15 minuten gaar laten stomen.
25
25
25

Variaties op Bak Pao

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bak Pao
VariatieAantalGang
Broodjes Bak Pao1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg, tarwebloem, sojasaus, bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
117 kcal
5%936 kcal
Vetten
7 g.
11%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bak Pao