Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Borek recept
Borek recept

Borek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Hak de peterselie fijn en meng in de kaas (eerst de kaas met de hand verbrokkelen) en klop de eidooier. Bereidingswijze: Neem een bladerdeeg en leg ze op de houten plank. Beleg de brede stuk met een beetje kaas in een lijn. Rol de zijkanten van de brede stuk naar binnen en rol op, besmeer de uiteinde met een beetje eigeel en rol verder tot een sigaar. Goudbruin bakken in frituurolie. Smakelijk!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit borek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven