Borek met Goudse kaas
- Herkomst Turkije
- Categorie Hapjes
- Borek recepten
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Vet een grote bakplaat licht in met of bedek met bakpapier.
- Klop in een kom het , , knoflook en de rode chilipepervlokken door elkaar.
- Roer daarna de geraspte kaas erdoor.
- Pak vervolgens een velletje en leg dit op een vlak werkblad.
- Smeer het velletje in met 1 eetlepel en snijd het in de lengte doormidden zodat je 4 repen krijgt.
- Leg een lepel vol van het eimengsel op het uiteinde van iedere reep.
- Vouw een hoek van de reep zo over de vulling dat je een driehoek krijgt en blijf de rest van de reep op dezelfde manier zo omvouwen.
- Als je klaar bent, heb je een klein, gevuld driehoekje.
- Herhaal dit met de rest van het .
- Leg de gevulde filo-driehoekjes in een enkele laag op de bakplaat en bak ze in 30 minuten lichtbruin in de oven.
- Serveer ze warm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Borek420m
-
Recept
Filodeeg met ham en kaas420m
-
Recept
Kaas dumpling440m
-
Recept
Kaas driehoekjes415m
-
Recept
Ham-kaas rijstballetjes430m
-
Recept
Kaas-uienbroodjes430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- goudse kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudse kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in goudse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 194 kcal | 9% | 3104 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 400 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 112 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |