Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bruschetta met huisgemaakte tomatentapenade,


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voorop 220 graden
Snijd het afbakbrood in plakjes van een 1/2 cm dik
Plaats de plakjes naast elkaar in een ovenschaal strooi er een snufje zout en peper over en besprenkel ze royaal met de extra vierge olijfolie.
Plet 2 tenen knoflook en verdeel deze over de plakjes brood
Plaats de schaal ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven, totdat de plakjes goudbruin en krokant zijn.
Snijd de cherrytomaatjes, de rode ui en de rest van de knoflook en een half bosje peterselie fijn en doe deze bij elkaar in een schaaltje. Voeg hieraan een flinke scheut olijfolie toe en meng dit goed.
Verdeel de tomatentapenade over de bruschetta's en garneer met een takje platte rucola.
Leg het geheel in het midden van het bord en sprenkel wat extra vierge olijfolie op het bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta met huisgemaakte tomatentapenade, recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven