Tomatentapenade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Doe de in de keukenmachine, ietsje fijnhakken.
  2. Doe daarna de , , olijven en de sambal erbij, niet te fijn hakken.
  3. De van pitjes ontdoen en in kleine blokjes snijden.
  4. Alles voorzichtig mengen.
  5. Indien het te droog is dan wat olijfolie toevoegen.
  6. Serveertips:
  7. Héérlijk op stokbrood of toastjes.
25
25
25

Variaties op Tomatentapenade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tomatentapenade
VariatieAantalGang
BBQ Tomatentapenade1BBQ
Tomatentapenade met groene olijven en kappertjes1Hapjes
Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Tomatentapenade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Super lekker en fris.
Marie-José 18 juli 2013
Dat kan ook, maar dan moet je wel de waterige inhoud eruit halen. snijd de tomaat doormidden en lepel de natte inhoud eruit. als je extra lekkere tomaten wil gebruiken, neem dan Romana tomaten. Iets... Lees reactie
Joyce 14 juni 2013
Kan het ook gemaakt worden met "normale" tomaten?
Kurt 28 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
840 kcal
42%840 kcal
Vetten
1 g.
1%1 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
152 g.
58%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomatentapenade