Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-notenrotsjes recept
Chocolade-notenrotsjes recept

Chocolade-notenrotsjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Meng de amandelen met de suikersiroop en maak er balletjs van. Leg ze op een ovenplaat en bestrooi ze met poedersuiker. Rooster de balletjes 2.5 minuten in de oven. Laat ze afkoelen. Smelt de chocola in de magnetron of au bain marie. Doop de balletjes 1 voor 1 in de gesmolten chocola. Leg ze op bakpapier en laat ze afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade-notenrotsjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven