Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Croissantring chicken club recept
Croissantring chicken club recept

Croissantring chicken club


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. Haal de croissants uit de verpakking en leg alle croissantpuntjes in een cirkel op een bakplaat met de punten naar buiten. Eerst 6 punten met de zijdes tegen elkaar en dan 6 er tussen. Druk de binnenzijde van de ring iets aan. Vermeng het (gebakken) kip/bacon mengsel met de kaas, mayonaise, mosterd, peterselie en knoflook. Meng goed en leg deze vulling met een ijsbolletjes tang op de binnenzijde van de ring. Snijd de tomaten in plakjes en leg op de vulling. Vouw alle punten naar binnen en iets onder de binnenring. Bestrijk met ei en strooi evt. wat kaas over de bovenzijde. Afbakken op 200 graden C. gedurende 17.5 minuten. Vul de binnenzijde op met groene salade en zet een halve paprika gevuld met saus naar keuze op de salade.

Serveersuggesties

Elke vulling is geschikt. De geraspte kaas zorgt ervoor dat de vulling bij elkaar blijft. Er is eigenlijk maar één regel voor deze ring. Alle ingrediënten voor de vulling moeten gaar zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit croissantring chicken club recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven