Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Crostini met zalm en mierikswortel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het brood in 12 brede repen.
Kluts de eieren met de melk in een ondiepe schaal. Breng op smaak met zout en peper. Leg de broodrepen daar ca. 30 minuten in. Af en toe omkeren.
Verhit de olie in een grote pan. Rooster de broodrepen portiegewijs aan elke kant in 2.5 minuten goudbruin. Haal uit de pan en laat afkoelen.
Klop de slagroom stijf. Meng de roomkaas met de mierikswortel. Houd
wat mierikswortel achter voor garnering. Breng op smaak met zout en peper. Spatel de slagroom er doorheen.
Bestrijk de geroosterde broodrepen met de mierikswortelroom en wikkel de zalm er omheen. Bind samen met de bieslook.
Spoel de tuinkers af en knip het met een schaar fijn. Strooi de tuinkers en de resterende mierikswortel over het geroosterde brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crostini met zalm en mierikswortel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven