Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cupcake met roomkaas en gerookte zalm voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden. Zet de papieren vormpjes in de muffinvorm.
Mix alle ingredienten voor het beslag doorelkaar en verdeel dit over 12 papierencups. Bak de cakejes in ca 15 minuten bruin en gaar
Haal de cakes uit de vorm en laat ze in het papier afkoelen op een rooster.
Meng ondertussen de fijngehakte dille met de roomkaas. Snijd de zalm in plakjes en maak het dille takje wat kleiner voor de garnering.
Bestrijk de afgekoelde cakejes met de roomkaas, leg er wat zalmplakjes op en versier met de dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cupcake met roomkaas en gerookte zalm voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven