Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dadels met pata negra (amuse bouche) recept
Dadels met pata negra (amuse bouche) recept

Dadels met pata negra (amuse bouche)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dadels ontpitten en opvullen met boursin. Pata negra rond de dadels wikkelen. Yoghurt mengen met dille en op smaak brengen met pezo en citroen (deze een 1/2 uur laten rusten) Leg op een aperitieflepel een blaadje racketsla dan de dadel. En bovenop een stukje zongedroogde tomaat, achter de dadel yoghurt druppelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dadels met pata negra (amuse bouche) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven