Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen-groentekoekjes recept
Garnalen-groentekoekjes recept

Garnalen-groentekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de Vietnamese dipsaus: Stamp in een vijzel de chilipeper, knoflook en suiker tot pasta. Voeg de overige ingrediŽnten toe en meng alles goed doorheen. Bewaar de saus in een goed gesloten fles in de koelkast. Schil de groenten, snijd ze in dunne schijven, maak stapeltjes ervan en snijd ze in dunne reepjes. Hak de garnalen fijn. Bereid een romig beslag van bloem, maÔzena, zout, peper en koud water. Roer de andere ingrediŽnten erdoor. Verhit de helft van de olie in een koekepan. Schep eetlepels van het beslag in de pan en bak de koekjes aan beide kanten mooi goudbruin. Laat ze goed uitlekken. Bak zo de rest en voeg naar behoefte extra olie toe.

Serveersuggesties

Serveer ze met een pikante chilisaus en de Vietnamese nuoc-cham-saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen-groentekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven