Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalenballetjes recept
Garnalenballetjes recept

Garnalenballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de garnalen fijn. Doe hetzelfde met de waterkers. Meng het gehakt met de gehakte garnalen en de waterkers. Voeg het ei, de sherry, suiker en oestersaus bij en verwerk tot een glad mengsel. Kruid met peper en zout. Voeg tot slot zoveel bloem toe tot het mengsel niet te nat meer is. Vorm er kleine balletjes van en bak ze in olijfolie in de wokpan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalenballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven