Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gehaktbroodjes met provinciale kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak het gehakt aan met de overige ingredienten en verdeel in 12 gelijke delen. Rol hier balletjes van. Als het deeg voor de eerste keer is gerezen, verdeel het dan in 12 deegballetjes. Vouw om ieder gehaktballetje een lapje deeg en zet het met de naad naar onder op een ingevette bakplaat. Laat de bolletjes nu onder een vochtige doek ca. 30 minuten narijzen. Bak de broodjes af in een voorverwarmde oven op 200 graden C. in ca. 15 minuten. Haal ze uit de oven, bestrijk ze aan de bovenzijde licht met een kwastje met lauwwarm water. Laat ze op een rooster afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehaktbroodjes met provinciale kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven