Gevulde champignons met chorizo

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden C.
  2. Champignons schoomvegen en steeltjes uit de hoedjes draaien.
  3. In kom in 3 eetlepels heet water de oplossen.
  4. In koekenpan olie verhitten en de 2 min.
  5. zachtjes bakken.
  6. Steeltjes en ca. 3 min.
  7. meebakken, vocht laten verdampen en peterselie door scheppen.
  8. Champignonhoedjes vullen met het chorizomengsel.
  9. Hoedjes naast elkaar op een platte ovenschaal zetten.
  10. over strooien.
  11. Bouillon en ernaast schenken en in het midden van de oven in ca. 15-20 min.
  12. bruin en gaar bakken.
  13. Warm of lauw serveren.
  14. Wijnsuggestie:
  15. De die in het recept wordt gebruikt.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder en paneermeel
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chorizo, bouillonpoeder, paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
20 kcal
1%80 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde champignons met chorizo