Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons met chorizo recept
Gevulde champignons met chorizo recept

Gevulde champignons met chorizo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Champignons schoomvegen en steeltjes uit de hoedjes draaien. In kom in 3 eetlepels heet water de bouillonpoeder oplossen. In koekenpan olie verhitten en de chorizo 2 min. zachtjes bakken. Steeltjes en paprika ca. 3 min. meebakken, vocht laten verdampen en peterselie door scheppen. Champignonhoedjes vullen met het chorizomengsel. Hoedjes naast elkaar op een platte ovenschaal zetten. Paneermeel over strooien. Bouillon en sherry ernaast schenken en in het midden van de oven in ca. 17.5 min. bruin en gaar bakken. Warm of lauw serveren. Wijnsuggestie: De sherry die in het recept wordt gebruikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met chorizo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven