Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde omeletrolletjes recept
Gevulde omeletrolletjes recept

Gevulde omeletrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren in een kom met een vork of garde los met de melk, het zout en de peterselie. Verhit de boter op een middelmatige hittebron in een koekenpan met dikke bodem. Laat de boter niet te bruin worden. Giet het eimengsel in de pan. Til met een vork hier en daar de gestolde rand van de omelet (die het eerst stevig wordt) iets op en laat het vloeibare, dunne eimengsel eronder lopen. Houd daarbij de koekenpan iets scheef. Leg, als de bovenkant van de omelet bijna droog is, een halve minuut een deksel op de pan. Laat de gare omelet uit de pan op een bord glijden en afkoelen. Snijd de omelet in repen van ongeveer 4 cm breed. Rol kleine tomaatjes en cocktailworstjes in een reep omelet en steek de rolletjes vast met een cocktailprikker. Serveer het feestelijk op een grote schaal

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde omeletrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven