Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaat met mozzarella en parmaham recept
Gevulde tomaat met mozzarella en parmaham recept

Gevulde tomaat met mozzarella en parmaham


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de kopjes van de tomaten af en hol de tomaatjes voorzichtig uit. Bewaar de kopjes. Snijd de mozzarella in kleine blokjes. Snijd de parmaham of serranoham fijn. Snijd de basilicumblaadjesin dunne reepjes of scheur ze in kleine stukjes. Meng de ingrediënten samen met de olijfolie en de pesto door elkaar en vul de tomaatjes hiermee. Leg de kopjes van de tomaatjes er weer op en zet ze ongeveer 10 minuten onder de grill. Direct serveren. Lekker met zelfgemaakt focacciabrood met ansjovis.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaat met mozzarella en parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven