Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaatjes recept
Gevulde tomaatjes recept

Gevulde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het kapje van het zontomaatje af en lepel de inhoud van de tomaat eruit met een klein lepeltje. Probeer de bodem heel te houden maar snijd er wel een dun vliesje af zodat het tomaatje kan blijven staan uit zichzelf. Stop nu een lepel garnalen salade in het tomaatje en leg het afgesneden kapje er weer als deksel op. Eventueel garneren met een sprietje bieslook of bosje peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven